Ni-MH SC4500mAh 1.2V

Katrangan singkat:

jinis batere: voltase SC NI-MH: kapasitas 1.2V: ukuran 4500mah: 22.5 * 42.5mm 1. Ni-MH Baterai SC4500mAh 100% anyar 2. Baterai Ni-MH SC4500mAh Tegangan nominal: 1.2V saben sel unit 3. Ni-MH Kapasitas SC4500mAh Baterai: 4500mAh 4. Jinis: Baterai isi ulang Ni-MH SC4500mAh 5. Umur siklus dawa, resistensi sithik, bobot entheng lan kapasitas sing cukup 6 Cocog kanggo alat mlaku, alat listrik, learingmachine, penyapu, lampu darurat, lampu surya, LED lampu lan monitor dll 7. Sertifikat CE, SGS. 8. Gawe barang o ...


Detail Produk

FAQS

jinis batere: NI-MH SC
voltase: 1.2V
kapasitas: 4500mah
ukuran: 22.5 * 42.5mm

1. Ni-MH Baterai SC4500mAh 100% anyar
2. Ni-MH Baterai SC4500mAh Nominal voltase: 1.2V saben sel unit
3. Kapasitas Ni-MH SC4500mAh Kapasitas: 4500mAh
4. Ketik: Ni-MH SC4500mAh baterei sing bisa diisi ulang
5. Umur siklus dawa, resistensi kurang, bobot entheng lan kapasitas sing cukup
6. Cocog kanggo mlaku, alat listrik, learingmachine, penyapu, lampu darurat, lampu surya, lampu LED lan monitor dll.
7. CE, sertifikat SGS.
8. Ngasilake barang ing wektu lan jaminan kualitas
9. Kombinasi beda kasedhiya
10. Konektor lan kabel sing beda kasedhiya


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.