Ni-MH SC3300mAh 1.2V

Katrangan singkat:

jinis batere: voltase NI-MH SC: kapasitas 1.2V: 3300mah ukuran: 22.5 * 42.5mm 1. Baterai Ni-MH SC3300mAh 100% anyar 2. Baterai Ni-MH SC3300mAh voltase nominal: 1.2V saben sel unit 3. Baterai Ni- Kapasitas MH SC3300mAh: 3300mAh 4. Jinis: Baterai Ni-MH SC3300mahBaterai isi 5. Baterai Ni-MH SC3300mAh cocog kanggo telpon tanpa kabel, senter, alat, dolanan dll. 6. Bisa digawe miturut kabutuhane (kayata 3.6V, 4.8V lan 6V lan liya-liyane) 7. Kombinasi sing beda kasedhiya 8. Konektor lan kabel sing beda yaiku ...


Detail Produk

FAQS

jinis batere: NI-MH SC
voltase: 1.2V
kapasitas: 3300mah
ukuran: 22.5 * 42.5mm

1. Batere Ni-MH SC3300mAh 100% anyar
2. Batere Ni-MH SC3300mAh voltase nominal: 1.2V saben sel unit
3. Batere Ni-MH SC3300mAh kapasitas: 3300mAh
4. Jinis: Baterai Ni-MH SC3300mahRechargeable
5. Baterai Ni-MH SC3300mAh cocog kanggo telpon tanpa kabel, senter, alat, dolanan dll.
6. Bisa digawe miturut kabutuhan (kayata 3.6V, 4.8V lan 6V lan liya-liyane)
7. Kombinasi beda kasedhiya
8. Konektor lan kabel sing beda kasedhiya
9. CE, sertifikat SGS.
10. Gawe barang kanthi tepat wektu lan jaminan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.