Ni-MH SC1000mAh 1.2V

Katrangan singkat:

1, jinis batere: NI-MH SC 2, voltase: 1.2V 3, kapasitas: 1000mah 4, ukuran: 22.5 * 42.5mm 1. Ni-MH Baterai SC1000mAh 100% anyar 2. Ni-MH Baterai SC1000mAh voltase nominal: 1.2V saben sel unit 3. Ni-MH Baterai SC1000mAh kapasitas: 1000mAh 4. Ni-MH Baterai SC1000mAh cocog kanggo nirkabel, senter, alat, dolanan dll. 5. Bisa digawe miturut kabutuhan (kayata 3.6V, 4.8V lan 6V lan liya-liyane) 6. Kombinasi sing beda kasedhiya 7. Konektor lan kabel sing beda-beda kasedhiya 8. CE, sertifikat SGS. 9. ...


Detail Produk

FAQS

1, jinis batere: NI-MH SC
2, voltase: 1.2V
3, kapasitas: 1000mah
4, ukuran: 22.5 * 42.5mm

1. Ni-MH Baterai SC1000mAh 100% anyar
2. Ni-MH Baterai SC1000mAh voltase nominal: 1.2V saben sel unit
3. Kapasitas Ni-MH SC1000mAh kapasitas: 1000mAh
4. Ni-MH Battery SC1000mAh cocog kanggo kabel nirkabel, senter, alat, dolanan dll.
5. Bisa nggawe miturut kabutuhan (kayata 3.6V, 4.8V lan 6V lan liya-liyane)
6. Kombinasi beda kasedhiya
7. Konektor lan kabel sing beda kasedhiya
8. CE, sertifikat SGS.
9. Gawe barang kanthi tepat wektu lan jaminan kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.