NI-MH C2800MAH 1.2V

Katrangan singkat:

Tegangan NI-MH C2800mah: kapasitas dirating 1.2V: ukuran 2800mah: 25 * 50mm saben bobot: 0.037kg batere NiMH sing bisa diisi ulang, Ni-MH C2800mAh, kanthi kaluwihan: 1. Kapasitas dhuwur, umur siklus dawa lan output voltase stabil. 2. Suitbale kanggo senter, mobil dolanan listrik, alat listrik, instrumen medis, peralatan rumah tangga listrik, lsp. 3. Kualitas sing bisa dipercaya, rega sing paling apik. Hubungi kula kanggo njaluk rincian liyane.


Detail Produk

FAQS

NI-MH C2800mah
voltase dirating: 1.2V
kapasitas dirating: 2800mah
ukuran: 25 * 50mm
saben bobot: 0,037kg

Baterai isi ulang NiMH, Ni-MH C2800mAh, kanthi kaluwihan:

1. Kapasitas dhuwur, umur siklus dawa lan output voltase stabil.

2. Suitbale kanggo senter, mobil dolanan listrik, alat listrik, instrumen medis, peralatan rumah tangga listrik, lsp.

3. Kualitas sing bisa dipercaya, rega paling apik. Hubungi kula kanggo njaluk rincian liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.