TRUE Power melu pameran HK 12 Oktober 2019.

Ing tanggal 12 Oktober 2019, Pameran Elektronik Hong Kong sing dianakake sumber daya global dianakake ing Asia International Expo ing Hong Kong. TRUE POWER dijaluk melu pameran, booth No .: 5c-b33, kita nuduhake baterai lithium-ion, baterai polimer, baterai hidrogen hidrogen lan baterai cadmium nikel. Kanggo nggabungake hubungan kerja sama sing wis ana, kita uga wis njlajah sawetara calon pelanggan, dadi landhesan pangembangan pasar anyar.

Pameran iki nduweni kapasitas pameran sing kuat, jembaré udakara 50000 meter persegi, lan luwih saka 7500 kios nuduhake produk elektronik paling anyar ing industri kasebut

asdfgh' (1)


Wektu kiriman: Jul-09-2020