bangunan tim

Ing tanggal 22 Agustus 2018, ing sangisore organisasi pusat administrasi sumber daya manusia, sawetara karyawan TRUE POWER nyopir sakjam menyang pangkalan pengembangan hotel teluk Jinsha, lan miwiti pelatihan pangembangan sedina. Kabeh wong padha surak lan ngguyu lan swasanane dhuwur. Tujuan pelatihan ekspansi iki yaiku supaya kabeh wong ngilangi tekanan kerja saben dinane, ningkatake semangat, lan ningkatake rasa karyawan ing klompok kasebut; ngewangi karyawan anyar supaya bisa nggabungake menyang tim kanthi luwih cepet, nambah kesempatan komunikasi ing antarane departemen, lan ningkatake kohesi klompok umume; ningkatake semangat karyawan supaya wani gelut, ora wedi kangelan, lan maju kanthi gagah, lan nguatake rasa kerja sama tim liwat kegiatan gelut peluru warna.

Jam 10:00 esuk, latihan ekspansi mung wiwitan. Sanajan srengenge saya padhang, semangat saben wong ora suda. Instruktur pelatihan dikhususake kanggo pandhuan, lan kolega aktif kerja sama, ora wedi kesulitan, lan kerja sama kanggo ngrampungake kabeh proyek kanthi kabijaksanaan kolektif ing proyek tantangan sabanjure. Pungkasane, tim serigala kita menang tim kasebut. Sawise "sinau nggawe tim bebarengan", "tawon cilik", "roda geni", "paintball vs. perang" lan proyek liyane, aku wis sinau kanthi jero, "kekuwatan tim ora ana watese!", "Percaya dhewe, percaya karo tim ”, liwat upaya tim, kita bisa luwih ngrampungake macem-macem tugas! "," Kuatake komunikasi antarane wong! ”Iki minangka pidhato nyata para siswa sawise latihan. Ya, sajrone kita kerja sama, tim kita bakal dadi luwih kuat, ngatasi kesulitan saben liyane, lan nggawe asil sing apik.

asdfgh' (3)


Wektu kiriman: Jul-09-2020