Taun kepungkur, 11,0 GWH batere lithium global kanggo alat listrik dikirim, 80% sing dikonsumsi ing pabrik-pabrik Cina

Baterai lithium wis ngalami ganti baterai cadmium nikel banjur dadi baterai hidrogen hidrogen. Saka perspektif skala pasar, skala pasar global baterai lithium kanggo alat listrik bakal mencapai 9,310 milyar yuan ing taun 2019, lan skala pasar baterai lithium kanggo alat listrik ing China bakal tekan 7,488 milyar yuan.

wosdewudalo (3)

Bubar iki, evtank, lembaga riset, bareng-bareng ngluncurake kertas putih babagan pangembangan industri alat listrik China (2020) bebarengan karo Ivey Economic Research Institute. Ing kertas putih, evtank nindakake riset rinci lan Analisis volume produksi, skala pasar, pola persaingan perusahaan alat tenaga listrik, kahanan ekspor perusahaan alat listrik, lan kondisi batere alat listrik, lan nggawe panelitian rinci lan Analisis babagan produk domestik utama Analisis benchmarking saka perusahaan alat listrik ditindakake.

Miturut kertas putih sing diterbitake dening Ivey Economic Research Institute, kanthi pangembangan piranti listrik tanpa kabel, jumlah sel sing dibutuhake kanggo alat listrik siji uga saya tambah, lan pangiriman baterai lithium kanggo alat listrik wis saya akeh. Ing taun 2019, pangiriman daya batere alat listrik lithium global bakal tekan 11.0gwh, kanthi paningkatan tahunan 25,0%, lan panjaluk batere lithium ing pasar alat listrik China 8,8 gwh, kanthi taun-taun paningkatan 25,7%.

Miturut kertas putih, baterai lithium wis ngalami ganti baterai cadmium nikel banjur dadi baterai hidrogen hidrogen. Ing babagan skala pasar, skala pasar global baterai lithium kanggo alat listrik bakal nggayuh 9,310 milyar yuan ing taun 2019, lan skala pasar baterai lithium kanggo alat listrik ing China bakal tekan 7,488 milyar yuan.

Wu Hui, manajer umum Departemen Riset Institut Riset Ekonomi Ivey, ujar manawa batere lithium kanggo alat listrik mbutuhake kinerja tingkat, mula ambang kasebut luwih dhuwur tinimbang batere jinis energi biasa. Wis suwe, batere alat listrik ing donya dikuwasani dening Samsung SDI, Panasonic, Murata, LG lan perusahaan baterai Jepang lan Korea Selatan liyane. Nanging, ing taun-taun pungkasan, perusahaan Tionghoa kayata energi lithium Yiwei, Tianpeng, haisida lan perusahaan liyane wiwit akeh banget. Pangsa pasar saka perusahaan batere domestik kanthi batere lithium tingkat dhuwur kanggo alat listrik ing jagad iki saya suwe saya mundhak.

Wu Hui ujar manawa saiki, batere utama alat listrik yaiku silinder 1.5Ah lan 2.0ah. Perusahaan batere ing luar negeri wis nyediakake batre alat 2,5ah kanthi jumlah akeh. Perusahaan baterai Cina kayata energi lithium Yiwei uga bakal nyedhiyakake batere 2,5ah ing taun 2020. Perlu dielingake yen ATL lan perusahaan baterai paket alus liyane uga nyoba nggunakake sel paket alus ing bidhang alat listrik.

Ing makalah putih babagan pangembangan industri alat listrik China (2020), Ivey Economic Research Institute wis nggawe analisis rinci babagan atribut dhasar lan rantai industri alat listrik, volume pengiriman global lan skala pasar saka macem-macem jinis alat listrik, Macem-macem jinis piranti listrik kiriman China lan ukuran pasar, pola persaingan regional lan perusahaan industri alat listrik, lan kahanan ekspor lan kahanan ekspor industri alat listrik Jumlah ekspor lan wilayah, produk lan kahanan bisnis alat listrik utama perusahaan, lan kahanan bisnis pemasok batere alat listrik utama dianalisis kanthi rinci, lan industri alat listrik ing limang taun ngarep bakal dianalisis lan diprediksi kanthi prospek.

 


Wektu kiriman: Sep-11-2020