Ing paruh pertama taun iki, China ngasilake 7.15 milyar baterai lithium-ion lan 11.701 yuta sepeda listrik

Saka Januari nganti Juni 2020, ing antarane produk utama industri manufaktur baterai ing Tiongkok, output baterai lithium-ion yaiku 7.15 milyar, kanthi kenaikan 1,3% saben taun; output sepeda listrik yaiku 11,701 yuta, kanthi kenaikan 10,3% saben taun.

Miturut situs web Kementerian industri lan teknologi informasi, bubar iki, Departemen industri barang konsumen Kementerian industri lan teknologi informasi ngluncurake operasional industri baterai wiwit Januari nganti Juni 2020.

Miturut laporan, saka Januari nganti Juni 2020, ing antarane produk utama industri manufaktur baterai ing Tiongkok, output baterai lithium-ion yaiku 7.15 milyar, kanthi kenaikan 1,3% saben taun; output batere-asam asam yaiku 96,356 yuta kilovolt jam ampere, paningkatan 6,1%; output batere utami lan batere utami (jinis non tombol) yaiku 17,82 milyar, penurunan 0,7% saben taune.

Ing wulan Juni, output nasional baterai lithium-ion yaiku 1,63 milyar, paningkatan 14,2% taun-taun; output batere-asam asam yaiku 20,452 yuta kwh, nganti 17,1% saben taun; lan output batere utami lan batere utami (jinis non tombol) yaiku 3,62 milyar, kanthi paningkatan saben taun 15,3%.

Ing babagan mupangat, wiwit wulan Januari nganti Juni 2020, bathi operasional perusahaan manufaktur batere ing ndhuwur Ukuran sing Ditunjuk ing saindenging negara nganti 316,89 milyar yuan, penurunan 10,0% saben taun, lan bathi total 12,48 milyar yuan, kanthi setaun -kurang taun mung 9,0% ..

Ing dina sing padha, Departemen industri barang konsumen Kementerian industri lan teknologi informasi uga ngluncurake operasional industri sepeda wiwit Januari nganti Juni 2020.

Saka Januari nganti Juni 2020, ing antarane produk utama industri manufaktur Sepeda Nasional, output sepeda listrik yaiku 11,701 yuta, paningkatan 10,3% saben taun. Antarane, output sepeda listrik ing wulan Juni yaiku 3.073 yuta, nganti 48,4% saben taun.

Ing babagan mupangat, wiwit wulan Januari nganti Juni 2020, bathi operasi sepeda listrik perusahaan manufaktur sepeda ing sadhuwure Ukuran sing Ditunjuk ing saindenging negara tekan 37,74 milyar yuan, kenaikan taun-taun saka 13,4%, lan bathi total 1,67 milyar yuan, paningkatan taunan ing taun 31,6%.


Wektu kiriman: Sep-11-2020