Peningkatan rega kobalt wis ngluwihi pangarepan utawa bakal bali menyang level rasional

Ing kuartal kaping loro taun 2020, volume impor bahan baku kobalt yaiku 16800 ton, kanthi penurunan tahunan 19%. Antarane, jumlah impor bijih kobalt yaiku 0100 ton ton logam, kanthi penurunan tahunan 92%; total impor produk penengah hidrometalurgi kobalt yaiku 15800 ton ton logam, kanthi penurunan 15% saben taun; gunggunge impor kobalt mentah yaiku 0800 ton ton logam, kanthi kenaikan tahunan 57%.

Rega kobalt ing pasar domestik saya mundhak banget. Wiwit pertengahan Juli, rega kobalt elektrolitik, kobalt sulfat lan kobalt klorida saya mundhak meh 10% - 11%, sing luwih dhuwur tinimbang periode Mei Juni sadurunge. Peningkatan rega kobalt elektrolitik, kobalt sulfat lan kobalt klorida wiwit Mei nganti wulan Juni mung udakara 3-4%.

Pangowahan rega produk kobalt SMM wiwit tanggal 8 Mei nganti 31 Juli 2020

wosdewudalo (1)

Sawise pertengahan Juni, rega spesifik kobalt elektrolitik nganti kobalt sulfat mboko sithik dadi 1, utamane amarga dikarepake bahan batere

        Perbandingan produk kobalt SMM wiwit tanggal 8 Mei nganti 31 Juli 2020

Saka Mei nganti Juni taun iki, siji-sijine faktor sing ndhukung kenaikan rega yaiku nutup Afrika Selatan ing wulan April, lan kekurangan bahan baku kobalt domestik wiwit Mei nganti Juni. Nanging, dhasar-dhasar produk peleburan pasar domestik isih akeh banget, kobalt sulfat wiwit katon ing wulan de stok, dhasar-dhasar luwih apik. Permintaan hilir ora ningkat kanthi nyata, nanggung permintaan elektronik digital 3C menyang pengadaan off-musim, kenaikan rega mung sithik.


Wektu kiriman: Sep-11-2020