Analisis baterai lithium lan industri kendaraan energi anyar

Ing konteks pangembangan booming kendaraan energi anyar, 2,2 yuta kendaraan listrik didol sacara global ing taun 2019, yaiku kenaikan 14,5% saben taun, yaiku 2,5% saka total penjualan kendaraan. Kangge, babagan penjualan kendaraan energi anyar, BYD rangking nomer loro dening Tesla. Ing 19 taun, Tesla adol 367820 kendaraan listrik, peringkat kaping pisanan ing donya, kanthi 16,6% saka total global.

China minangka produsen lan penjual kendaraan energi paling anyar ing donya. Ing 2019, China nyuda subsidi kanggo kendaraan energi anyar. Volume penjualan kendaraan energi anyar yaiku 1,206 yuta, mudhun 4% saben taun, cacahe 4,68% saka total global. Antarane, udakara 972000 kendaraan listrik lan 232000 kendaraan hibrida plug-in.

Pangembangan kendaraan energi anyar global sing kuat nyedhiyakake promosi industri baterai lithium-ion. Volume pengiriman baterai lithium-ion tambah 16,6% dibandhingake karo taun sadurunge, dadi 116,6gwh ing taun 2019.

Ing taun 2019, batere lithium 62,28gwh dipasang ing China, nganti 9,3% saben taun. Nganggep yen output kendaraan energi anyar bakal 5,9 yuta ing taun 2025, panjaluk batere listrik bakal mencapai 330.6gwh, lan CAGR bakal nambah 32,1% saka 62,28 gwh ing taun 2019.


Wektu kiriman: Jul-09-2020