Paket Baterai Lithium 10.8V 6.6Ah

Katrangan singkat:

1. 10.8V / 6.6AH 2. Ukuran: 35 * 36 * 195mm 3. Maksimum Biaya Saiki: 0,7C; Saiki Mbuwang Maksimum: Paket batere 1.5C Lithium 1. 10.8V / 6.6AH 2. Ukuran: 35 * 36 * 195mm 3. Maksimum Biaya Saiki: 0,7C; Saiki Maksimum Discharge: 1.5C Digunakake kanggo tenaga cadangan lan produk industri. Keamanan lan lingkungan. Fungsi proteksi dobel. Papan listrik IC lan PCB dobel nglindhungi debit lan sirkuit cendhak.


Detail Produk

FAQS

1. 10.8V / 6.6AH
2. Ukuran: 35 * 36 * 195mm
3. Saiki dikenani biaya maksimal: 0,7C; Saiki Maksimum Discharge: 1.5C

Paket baterai lithium

1. 10.8V / 6.6AH
2. Ukuran: 35 * 36 * 195mm
3. Saiki dikenani biaya maksimal: 0,7C; Saiki Maksimum Discharge: 1.5C

Digunakake kanggo tenaga listrik lan produk industri. Keamanan lan lingkungan. Fungsi proteksi dobel.
Papan listrik IC lan PCB dobel nglindhungi debit lan sirkuit cendhak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.