Paket batere 18650

Katrangan singkat:

Tegangan: 3.7V-7.4V Kapasitas: 2000mAh, 2200mAh, 2400mAh, 2600mAh 4000mAh, 4400mAh, 4800mAh, 5200mAh Ukuran: 20x38x65mm 7.4V 2200mah (18650 * 2) Keterangan Paket Baterai: 1, Pengepakan:. Modul batere baterai isi ulang 7,4V 2.2Ah kualitas tinggi digawe saka 2 PCS SANYO / LG / Merek Korea Top Kualitas Liyane 18650-2200mAh Sel Li-ion karo PCB. 2, Dikempalken kanthi seri ing seri. Dibungkus tabung PVC 3, Voltase: 7.4V (digunakake) 8.4V (puncak) 5.5V (cut-off) 4, Kapasitas: 2200mAh (16.28wh) 5, Perlindhungan: Siji PCB sing diinstal ...


Detail Produk

FAQS

Tegangan: 3.7V-7.4V
Kapasitas: 2000mAh, 2200mAh, 2400mAh, 2600mAh
4000mAh, 4400mAh, 4800mAh, 5200mAh
Ukuran: 20x38x65mm

7.4V 2200mah (18650 * 2) Paket Batere

Katrangan:
1, Pengepakan:
. Modul batere baterai isi ulang 7,4V 2.2Ah kualitas tinggi digawe saka 2 PCS Kualitas tinggi

SANYO / LG / Liyane Merek Korea 18650-2200mAh Sel Li-ion karo PCB.

2, Dikempalken kanthi seri ing seri
. Dibungkus tabung PVC

3, Voltase: 7.4V (digunakake) 8.4V (puncak) 5.5V (cut-off)
4, Kapasitas: 2200mAh (16.28wh)

5, Proteksi:
Siji PCB diinstal nganggo batere lan nglindhungi batere saka
. Ngejo kakehan (> 8.4V)
. Diskon mbayar maneh (<5.5 V)
. Over drain (> 9 Amp)
. Sirkuit cendhak
Prewired: 6 ″ 20 AWG open end wire
Tingkat pengisian daya: 1.0A (dianjurake), 2 Maks.
Maks. Tingkat Discharging: 9 Amp diwatesi dening PCB
Ukuran: (LxWxH) 65x 3 8 20mm
Bobot: 100g


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.