Batere 18650 11.1V 6600MAH

Katrangan singkat:

Paket baterai 18650 1. Kapasitas nominal: 6600mAh 2. Voltase nominal: 11.1V Kauntungan kita: 1, Kita duwe tim panliten lan pangembangan profesional 2, Kita bisa miturut sarat kanggo produk 3, Rega sing paling murah 4, Kita duwe batere lithium, baterai polimer, batere LiFePO4 5, kacepetan pangiriman. Pesenan sing penting banget bisa ngrampungake 6, Kita ing industri baterai lithium wis pengalaman suwene pirang-pirang taun


Detail Produk

FAQS

18650 Paket batere
1. Kapasitas nominal: 6600mAh
2. Voltase nominal: 11.1V

Kauntungan kita:
1, Kita duwe tim riset lan pengembangan profesional
2, Kita bisa miturut sarat kanggo produk sampeyan
3, Rega sing paling murah
4, Kita duwe batere lithium, baterai polimer, batere LiFePO4
5, Kacepetan pangiriman. Pesenan sing penting banget bisa rampung
6, Kita ing industri baterai lithium wis pengalaman suwene pirang-pirang taun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba? Lan apa lead time kanggo conto order?
    A: Ya, kita bisa menehi conto, wektu utama kanggo conto yaiku 3-5 dina. Lan pembeli mbayar biaya pengiriman.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-salesice?
    A: Ya, garansi kasebut 12 wulan, yen ana masalah kualitas ing sisih kita ing wektu iki, kita bisa ngirim sing anyar minangka ganti.

    P: Apa sampeyan nampa OEM / ODM?
    A: Ya, kasedhiya.

    P: Apa sampeyan kapasitas nyata batere?
    A: Kabeh sel batere kanthi Kelas A, 100% kapasitas anyar lan nyata.

    P: Apa jinis sertifikat sing sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake CE, ROHS, FCC, IEC62133, MSDS, UN38.3 yen jumlah pesanan sampeyan kasedhiya.

    P: Apa sampeyan duwe MOQ?
    A: Ora winates. Pesenan cilik uga olèh. Jumlah sing luwih akeh duwe rega sing luwih apik, kita bakal mriksa rega sing paling apik kanggo sampeyan.

    P: Apa istilah pembayaran sampeyan?
    A: Kita nganggo T / T, Paypal, L / C.