• q3
  • banner14
  • banner16

Produk Pilih

Kita nawakake macem-macem antrian produk
sing pas banget kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Babagan Kumpeni

  • about2
  • TRUE Power Technology Co, Ltd, sing jembaré 8.000 meter persegi, yaiku perusahaan teknologi tinggi sing spesialisasine ing riset, pabrik lan penjualan kabeh jinis baterai lan pengisi daya sing bisa diisi ulang, Li-polimer, Li-ion, Ni-mh , Baterai Ni-cd, khusus kanggo paket batere sing dirancang khusus lan nggawe desain charger inovasi. Kanthi pengalaman ekspor produk lan ODM / OEM pirang-pirang taun, produke didol menyang Eropa, Amerika, Jepang lan negara liyane. Kita wis dadi pemasok baterai panggantos luwih saka 20 merek terkenal ing saindenging jagad. Perusahaan kita dioperasikake kanthi manut karo ISO 9001. Saiki, output batere saben dina yaiku 100.000.
    Kanggo mesthekake yen kualitas kualitas apik dikelola, kita wis ngetrapake sistem QC sing cocog banget karo standar internasional. Kajaba iku, kita duwe lini produksi sing komprehensif, fasilitas canggih kanggo nyoba baterai lan mesin otomatis kanggo njamin kinerja batere.

    Kontak Aichi

    1000.7501
    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.